20 Juta nembak cecekelan calakan Portabel Diode Laser 808nm Alat Panyabutan Rambut

Katerangan pondok:

808nm Bulu Lengser Alat Mesin

20 Juta nembak calakan cecekelan koheren AS

Portabel Dioda Laser 808nm Alat Panyabutan Rambut

3 dina 1 tip perlakuan kaasup awak (15 * 30mm), beungeut (12*15mm), jeung irung (Φ8mm)

100% perlakuan panyabutan bulu henteu aya rasa nyeri


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:500 Potongan / Potongan per Bulan
  • model:ALD1C-CH
  • cecekelan:calakan dioda laser
  • Daya Mesin:2400W
  • kakuatan laser:800W
  • fungsi:Panyabutan bulu gancang, rejuvenation kulit
  • Ukuran spot:15 * 30mm + 15 * 15mm + diaméterna 8mm
  • Rincian produk

    Interface pinter

    FAQ

    Langkung Desain

    Tag produk

    ALD1C-C

     

    2021 PALING UNIK & POWERFUL DIODA LASER BULU MESIN

    Desain laser dioda panganyarna kalayan sorotan di handap ieu:

    * 3000W mesin + 1200W laser, pangkuatna dioda laser
    * 3 dina 1 ukuran titik, nyertakeun sakabeh wewengkon perlakuan
    * Tip pinter 3D, pangakuan calakan
    * 360 ° super cooling, sabenerna henteu aya rasa nyeri
    * Layar LED badag, operasi gampang
    * Ngawaskeun waktos nyata
    Spésifikasi       Intelligent Generasi ka-3Dioda Laser      
    Sasayogian tanaga 2400w
    kakuatan laser 800w
    Énergi / max 1-166J/cm2
    Panjang gelombang 808nm atanapi Campuran Panjang Gelombang
    Ukuran spot 30 * 15mm + 15 * 15mm + Φ 8mm
    Durasi pulsa 10-400ms
    Frékuénsi 1-10Hz
    Tingkat cooling 1-5 tingkat
    Sistim cooling Hawa + Cai + Angin + TEC + Safir sking cooling kontak
    Operasi 12"TFT True Color Touch Screen
    Input listrik 90-130V, 50/60HZ atanapi 200-260V, 50HZ

    2400W电源

    2400W Super Mesin Power

    Kapasitas kakuatan anu luhur nyayogikeun énergi anu cekap pikeun hasil anu optimal.Kakuatan super 2400W ngajadikeun éta mesin laser dioda modél portabel anu paling kuat sareng éfisién pikeun perawatan panyabutan rambut permanén.

    C手具800w

    800W Super Laser Power

    800W Super kakuatan.

    Sumber laser koheren AS.
    100% bar laser AuSn murni.
    20 Juta nembak super umur.
    3 dina 1 ukuran spot, nyertakeun sakabéh wewengkon perlakuan
    *Tip awak:kalayan ukuran titik super badag 15 * 30mm, greatly ningkat efisiensi perlakuan jeung shorten waktu perlakuan.

    * Tip raray:kalawan 15 * 15mm ukuran titik, dianggap ukuran paling klasik pikeun pengobatan aréa raray, kayaning panyabutan bulu raray na lip panyabutan bulu.
    * Ujung irung:kalawan 8mm diaméterna ukuran titik leutik, tip ieu ngajadikeun panyabutan bulu irung mungkin keur loba lalaki sarta awéwé anu bothering ku bulu irung.
    C手具光斑尺寸

    * Tip pinter 3D, pangakuan calakan

    Kami nganggo téknologi magnét 3D tina 3 tip, anjeun tiasa nempatkeun tip naon waé sareng éta bakal ngakuan tip anu mana anu anjeun pasang teras otomatis masihan parameter anu paling disarankeun pikeun perawatan.Hal ieu ngajadikeun sistem kami gampang pisan dianggo, bahkan pikeun anu ngamimitian!
    C手具制冷

    * 360 ° super cooling, sabenerna henteu aya rasa nyeri

    Hatur nuhun pikeun desain sambungan husus antara tips jeung cecekelan, urang bisa meunang 360 ° super cooling pangaruh, 100% mastikeun perlakuan henteu aya rasa nyeri.Ngan cooling kuat bisa nyieun perlakuan pikaresepeun.
    C手具亮点

    * Layar LED badag, operasi gampang

    Layar LED gedé dina cecekelan urang ogé sorotan.Beda sareng mesin perusahaan anu sanés, layar ieu dina cecekelan kami henteu ngan ukur pikeun nunjukkeun logo anu sederhana atanapi suhu pendinginan anu sederhana.Langkung pentingna, éta ngamungkinkeun teknisi kageulisan ngadalikeun mesin langsung tina layar.
    C手具实时

    * Ngawaskeun waktos nyata

    Dina cecekelan urang boga modul husus nu ngalakukeun deteksi real-time suhu cooling jeung énergi kaluaran unggal detik.Ngadalikeun suhu kristal Sapphire dina konstanta 4 ℃, ogé mastikeun kulit ditangtayungan ogé.

    intelligent diode laser

    Samentara éta ogé ngadeteksi status kerja cooler TEC
    C手具三波段
    diode laser hair removal
    Leuwih kuat.Leuwih gancang.Leuwih pinter.
    Pilihan pangalusna pikeun panyabutan bulu laser perménant!

    Panyabutan bulu awak pinuh kaasup tonggong, dada, dahi, bladella, pipi, lip luhur, underarms, suku pinuh, fingeruers, bikini, bulu ceuli jeung panyabutan bulu nostil.

    Ogé boga pangaruh alus dina rejuvenation kulit kawas whitening kulit, tightening kulit, koreksi pigmentation jsb.
     
    Saatos 3-5 sesi, pasien tiasa nampi pangaruh panyabutan rambut permanén.
    Sareng saatos sési kahiji, langkung ti 80% rambut bakal leungit!Éfék écés pisan tiasa ditingali saatos sési kahiji!
    Patarosan umum

    ①Dioda laser jeung mesin IPL bédana
    Mesin laser diodanyaéta kalayan panjang gelombang 808 nm/755+808+1064nm dirancang pikeun panyabutan bulu.Balukar tina ngagunakeun alat nu katingali sanggeus perlakuan munggaran.Pangobatan nganggo laser dioda henteu aya rasa nyeri, gancang sareng nyaman.Salian panyabutan bulu, alat ogé ngamungkinkeun laser photorejuvenation.Alat Elixon ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun kulit anu mulus ku cara anu gancang sareng aman.Epilation pisan éféktif jeung nyadiakeun hasil lila-langgeng

    ②Naha nyeri nalika cabut rambut?
    Salila perawatan panyabutan bulu, urang mindahkeun sirah dina beungeut kulit dina kontinyu.Sistem cooling kami nyaéta Sapphire Crystal + Air + Closed Water Circulation + Semiconductor + TEC.Sistim ieu pangaruh cooling pisan canggih tina kulit salila perlakuan.Ku alatan éta, epilation laser mangrupa prosedur nu sensations nyeri teu signifikan.Suhu na bakal gancang diréduksi salami perawatan, anu tiasa dianggo pikeun klien anu gaduh kulit anu sénsitip.

    ③Naha sakabeh bagian awak bisa depilated?
    laser dioda ngamungkinkeun panyabutan bulu sakuliah awak.Wewengkon perawatan anu paling sering diépilasi kalebet: anak sapi sareng pingping, kelek, panangan, raray sareng ogé daérah intim.

    ④sabaraha sesi kedah ngahontal panyabutan rambut permanén?
    Bulu tumuwuh nurutkeun fase tumuwuhna husus.Karusakan permanén ngan ukur lumangsung nalika rambut aya dina fase anagén (fase pertumbuhan intensif).Dina anagen, bohlam rambut dihubungkeun sareng nipple sareng ngan ukur karusakan termal tiasa lumangsung.Ku alatan éta, teu mungkin miceun kabeh bulu dina hiji perlakuan.Klién kedah taat kana tanggal perlakuan anu sapuk, teras éféktivitas pangobatan bakal paling luhur.

    certificate

    stelle laser


  • saméméhna:
  • Teras:

  •  

     

    easy interface

    Interface gampang

    software mesin ieu pisan ramah-pamaké.Malah starters bisa make eta pisan gampang.

    Cai mibanda parameter pre-set nu bisa langsung dipaké pikeun pengobatan, sarta kalawan 15 basa pikeun pilihan.

    Samentara éta ogé ngawengku sistem alarming, sistem monitoring, sistem nyimpen catetan perlakuan jeung sistem renting.

     

    alarming system protects machine in every second

    Sistem ngageter

    Sistem alarming ngawengku 5 bagian:

    Tingkat cai, suhu cai, laju aliran cai, pangotor cai, status tombol cecekelan.

    Bisa ngingetkeun klien iraha bade ngarobah saringan cai, iraha bade ngaganti ka cai anyar, jsb.

     

    unique monitoring system makes after sales very easy

    Sistim ngawaskeun

    Sistem pangimeutan ngajantenkeun padamelan saatos penjualan langkung gampang sareng langkung gancang.

    Unggal garis nangtung pikeun bagian husus dina mesin:

    S12V nangtung pikeun tegangan kontrol

    D12V nangtung pikeun dewan kontrol

    DOUT nangtung pikeun sistem cooling

    S24V nangtung pikeun pompa cai

    L12V nangtung pikeun catu daya ayeuna konstan

    Bisi aya masalah, urang tiasa pariksa sistem monitoring pikeun terang bagian mana anu salah, teras langsung ngalereskeunana.

     

     

    our system can save client treatment records

    Perlakuan Rékam Nyimpen System

    Unggal pasien ngagaduhan warna kulit sareng jinis rambut anu béda.Malah pasien anu gaduh kulit sareng jinis rambut anu sami tiasa gaduh kasabaran anu béda ngeunaan nyeri.

    Janten nalika ngalakukeun perawatan ka klien énggal, Dokter biasana kedah nyobian tina énergi anu rendah dina kulit pasien sareng milarian parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu.

    Sistem kami ngamungkinkeun Dokter pikeun ngahemat parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu kana Sistem Nyimpen Rékam Perawatan kami.Janten dina waktos salajengna basa pasien ieu sumping deui, Dokter tiasa langsung milarian parameterna anu diuji sareng ngamimitian perawatan gancang.

     

     

    client can rent machine by shots or by time

     

    Sistim nyéwa

    Éta mangrupikeun fungsi anu saé pikeun distributor anu gaduh usaha nyéwa mesin atanapi angsuran.

    Hal ieu ngamungkinkeun distributor ngadalikeun mesin ti kajauhan!

    Salaku conto, Lily parantos nyéwa mesin ieu salami 1 sasih, anjeun tiasa nyetél sandi 1 sasih kanggo anjeunna.Saatos 1 bulan sandi bakal teu valid sareng mesin bakal dikonci.Upami Lily hoyong terus-terusan ngagunakeun mesin, anjeunna kedah mayar anjeun heula.Upami anjeunna mayar anjeun 10 dinten, anjeun tiasa nawiskeun kecap konci 10 dinten, upami anjeunna mayar anjeun 1 bulan, anjeun tiasa nawiskeun sandi 1 bulan.Hal ieu kacida merenah pikeun anjeun ngadalikeun mesin Anjeun!Salian ti éta, fungsi ieu ogé tiasa dianggo pikeun klien cicilan!

     

    Q: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser teh manufaturer pikeun diode laser, IPL, nd YAG, RF jeung mesin kageulisan multifunctional.pabrik urang lokasina di Beijing, ibukota Cina.

     

    Q: Sabaraha lami pangiriman peryogi?

    A: Saatos mayar urang peryogi 5-7 poé gawé pikeun produksi jeung nguji, teras biasana urang ngilikan ku DHL atanapi UPS pikeun klien, pengiriman barang nyokot ngeunaan 5-7 poé ka anjog di lawang klien.Janten éta peryogi sakitar 10-14 dinten klien tiasa nampi mesin saatos mayar.

     

    Q: Dupi anjeun tiasa nempatkeun LOGO kuring ka mesin?

    A: Leres, kami nawiskeun jasa LOGO gratis pikeun klien.Kami tiasa nempatkeun logo anjeun ka antarmuka mesin gratis supados langkung luhur.

     

    Q: Naha anjeun nawiskeun pelatihan?

    A: Enya pasti.Kalayan mesin kami, kami bakal ngirim anjeun manual pangguna anu lengkep sareng parameter anu disarankeun, ku kituna malah starter tiasa nganggo éta kalayan gampang.Samentara éta kami ogé ngagaduhan daptar pidéo pelatihan dina saluran YouTube kami.Upami klien ngagaduhan patarosan dina ngagunakeun mesin, manajer penjualan kami ogé siap ngalaksanakeun pelatihan telepon pidéo iraha waé pikeun klien.

     

    Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

    A: Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami ku T / T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal jsb.

     

    Q: Naon jaminan produk?

    A: Urang nawiskeun 1 taun jaminan bébas tur hirupna sanggeus layanan jualan.Anu hartosna, dina 1 taun, kami bakal nawiskeun suku cadang gratis anu anjeun peryogikeun, sareng kami bakal mayar biaya pengiriman.

     

    Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

    A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan kasus penerbangan khusus pikeun mesin kami, di jero kalayan busa kandel pikeun ngajagi éta.

    Modél A

    A渲染图2A渲染图1A渲染图3

    Modél B

    B渲染图2B渲染图1B渲染图3

    Modél C

    C渲染图2C渲染图1C渲染图3

    Modél D

    D渲染图2D渲染图1D渲染图3

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK