Beijing Stelle Laser Téhnologi Co., Ltd.

Beijing Stelle Laser mangrupikeun produsén peralatan kageulisan R&D anu aya di Beijing, ibukota Cina.rentang produk urang nyertakeun bulu panyabutan mesin diode laser 808nm sarta triple panjang gelombang, mesin rejuvenation kulit E-lampu IPL SHR OPT, tattoo mesin panyabutan nd yag laser, slimming mesin cryolipolysis, kulit resurfing mesin fractional CO2 laser jsb.

about us

Produk Kami

Di antara rentang produk, model urang kawentar téh diode laser mesin patali, kayaning laser diode portabel + nd yag laser kalawan 2 handles, nangtung diode laser + Elight + nd yag laser + 980nm vascular kalawan 4 handles.

Samentara éta, mesin laser dioda calakan generasi ka-3 anu nembé dikembangkeun parantos gancang ngarebut pasar kalayan fitur nonrecognition calakan anu unik, tip perawatan 3 anu tiasa ditukeurkeun sareng layar LED ageung.Éta ngagunakeun terobosan téknologi tinggi sareng nuju kana generasi anyar mesin laser dioda.

our product
our product
our product

Ukuran Kami

Pausahaan ngawengku wewengkon 580 sqm.kapasitas produksi taunan urang téh 3000 susunan.Alatan tim panalungtikan sarta pamekaran bebas urang, pagawe well-dilatih, sarta sistem kadali kualitas ketat dina unggal prosedur - ti sumber bahan, assembling, nguji pikeun packing, mesin urang mangtaun pujian luhur ti klien sakuliah dunya dina kualitas sarta pangaruh.

Ukuran Perusahaan
Kaluaran taunan
about us

Jasa Kami

24 Jam Online

Kasuksésan jangka panjang para nasabah mangrupikeun pondasi sadaya anu urang laksanakeun.Layanan saatos Penjualan global kami sakitar jam.Jalma-jalma jasa saatos penjualan anu profésional sareng gairah Stelle Laser bakal nganteurkeun jasa anu leres sareng dina waktosna pikeun tantangan téknis sapopoé dina atanapi saluareun garansi period.Whenever sareng dimana waé anjeun peryogi, jasa Stelle Laser bakal aya.

Pasar Global

Urang komitmen ka nyadiakeun konsumén global jeung produk high-end, OEM / ODM jasa jeung 24 jam online sanggeus-jualan service.With lisénsi ékspor, mesin urang geus diékspor ka leuwih 70 nagara di Éropa, Wétan Tengah, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia, Afrika jeung Australia jsb., Stelle Laser tulus ningali maju ka cooperate sareng anjeun!