CO2 fractional laser

  • Professional clinic use Fractional CO₂ Laser with 3 systems

    Klinik profésional nganggo Fractional CO₂ Laser sareng 3 sistem

    Klinik profésional nganggo Fractional CO2 Laser sareng 3 sistem
     1. Fractional sarta motong2 sistem baku;Sistem ginekologi opsional
    2. kontrol software Umanized, leuwih éféktif dina hasil perlakuan
    3. 14 grafik perlakuan variabel, wangun adjustable, ukuran jeung jarak
    4. 7 Sendi artikulasi panangan pituduh cahaya;Merenah tur fléksibel dina operasi, greatly ngurangan leungitna énergi 5. AS diimpor RF tube laser;ajeg tur malah kaluaran laser
    6. 1-3 kali Gancang tur éféktif ngajawab tapak tatu jeung masalah vagical.
    7. 360 gelar kamampuhan scanning of cecekelan fractional.
    8.Minimal efek samping jeung euweuh waktu handap.
    9.Wide aplikasi pikeun pengobatan dermatology, gynecology, bedah umum, ENT na anorectal jsb.