Beijing Stelle Laser Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

Rm.502-1, Tower B, Gedong 1, Yard 26, Zhongguancun Medical Device Park, Yongwang West Rd.,
Base Industri Biomédis, Daxing Dist., Beijing, 102600, Cina

Telepon

0086 15201120302
010-53655034

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu,
Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami