Mesin Cryolipolysis

  • Cryolipolysis  Fat Freezing Weight Loss Slimming Machine

    Cryolipolysis Fat katirisan Beurat Loss Slimming Mesin

    Mesin Freezing Slimming mangrupikeun penyejukan non-invasif jaringan adiposa pikeun nyababkeun lipolisis - ngarecahna sél lemak - pikeun ngirangan gajih awak tanpa ngaruksak jaringan sanés.Paparan cooling via ékstraksi énergi ngabalukarkeun apoptosis sél lemak - a, alam maot sél dikawasa, nu ngabalukarkeun sékrési cytokines sarta mediator radang séjén nu laun ngaleungitkeun sél kapangaruhan.Sél radang laun nyerna sél gajih kapangaruhan dina sababaraha bulan sanggeus prosedur, ngurangan ketebalan lapisan gajih.Lipid tina sél gajih anu lalaunan dileupaskeun sarta diangkut ku sistem limfatik pikeun diolah jeung ngaleungitkeun, teuing kawas gajih tina dahareun. .