Dioda laser panyabutan bulu Nd Yag Ipl Ipl Laser Mesin Alat Estetika Médis Diode Laser OPT/IPL Nd Yag Laser Mesin

Katerangan pondok:

Equipment Laser Pikeun Pasar Beauty.Mesin panyabutan bulu laser panjang gelombang tripel.Produsén Profesional & Ngalaman Of Laser Rambut Cabut Equipment.OEM Jeung ODM Cooperation.CE Certification.Professional Design.High Cost-Efektif.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:500 Potongan / Potongan per Bulan
  • model:DPL3
  • Nomer gagang: 3
  • Cecekelan 1:Dioda laser
  • Cecekelan 2:IPL
  • Cecekelan 3:Ngan laser
  • logo:jasa logo bébas
  • Sertifikasi:FDA, Médis CE
  • Rincian produk

    Interface pinter

    FAQ

    Langkung Desain

    Tag produk

    DPL3 -Elos E Lampu Epilator ND Yag henteu aya rasa nyeriDioda Laser

    photobank (6)

    Elos E Lampu Epilator ND Yag henteu aya rasa nyeriDioda Laser
    Kalayan 1 mesin, éta nyertakeun 10 fungsi!

    - Laser panyabutan bulu

    - Pangobatan jerawat
    - Rejuvenation poto
    -Pemutihan kulit
    - Pangobatan urat lancah
    - Pangobatan pigmentasi
    - Ngaleungitkeun tato
    - Peeling karbon
    - Ngaleungitkeun kerut
    - Ngangkat awak
    Spésifikasi Dioda Laser        IPL/SSR/SHR/E-lampu Nd: Yag Laser
    Sasayogian tanaga 2000W 2000W 500W
    kakuatan laser 300-800W / 15W
    Énergi / max 1-166J/cm2 1-50J/cm2 1000mJ
    Panjang gelombang 808nm atanapi Triple Wave 480/530/590/640/690-1200nm 532/1064/1320nm
    Ukuran spot 30 * 15mm + 15 * 10mm 15 * 50mm (12 * 30mm pilihan) 6 mm
    Durasi pulsa 10-400ms 1-12ms 10ns-20ns
    Interval pulsa / / /
    Frékuénsi 1-10Hz
    Tingkat cooling 1-5 tingkat
    Sistim cooling Hawa + Cai + Angin + TEC + Safir sking cooling kontak
    Operasi 10 "TFT True Color Touch Screen

    Rincian mesin

    photobank (9)

    catu daya bebas pikeun tiap sistem.Ieu ogé mastikeun unggal sistem gaduh énergi anu kuat sareng stabil.

    Struktur jero pisan lumrah tur unggal garis jelas.Sadaya suku cadang dipasang dina rak logam.
    * Catu daya 2000W pikeun sistem laser dioda
    * Catu daya 2000W pikeun sistem E-light (IPL SHR E-light).
    * Catu daya 500W pikeun sistem laser ND yag
    * Catu daya 100W pikeun sistem RF

    photobank

    suku cadang kami nganggo

    *lampu UK, bar laser AS
    * Tangki cai ageung 8L kalayan monitor tingkat cai
    * 2 saringan cai impor Korea
    * switch brand Schneider
    * 4 Jepang ngimpor kipas ageung + 2 radiator ageung
    * Panganyarna brushless DC pompa cai kalawan lift 15m
    * Pulse switch cai pikeun ngawas aliran cai
    * Dewan stainless steel antara konektor jeung internal

    Nanganan Rincian

    photobank (1)

     

    Dioda Laser cecekelan: 20 Juta nembak, AS Sumber Laser koheren

    Duanana 808nm sareng Triple Wave sayogi

     
    * Ukuran titik klasik 15 * 15mm
    * sirah cooling tambahan 25 * 25mm
    * Sistem cooling: hawa + cai + TEC + Safir
    * Pangaruh cooling super alus, sabenerna henteu aya rasa nyeri
    Téknologi CIA™- Niiskeun sateuacanna
    Ngagunakeun 25mm * 25mm TEC cooling tips pikeun niiskeun kulit saméméh, salila jeung sanggeus perlakuan.Éta tiasa ngajaga wabah tina cilaka,
    ngurangan nyeri salila panyabutan bulu, sarta ngaronjatkeun kanyamanan pikeun patients.ICE ™ Téhnologi - cooling kontak simultaneous
    Téknologi canggih anu niiskeun kulit terus-terusan salami perawatan.Éta ngaminimalkeun résiko kaduruk dina épidermis
    bari ngajaga panas pikeun nembus dermis dimana folikel bulu.

    deteksi TEC

    检测冷却器

    Kumaha dioda laser jalan?

    panyabutan bulu laser mangrupakeun prosedur aman tur éféktif.Dioda Laser ngagunakeun pancaran cahaya kentel (laser) pikeun ngubaran rambut anu teu dihoyongkeun.Laser dioda nargétkeun pigmentasi dina folikel rambut.Karusakan ieu ngahambat atanapi ngalambatkeun kamekaran rambut ka hareup.

    Ngagunakeun nyerep cahaya selektif, laser ngabogaan 2 kinerja on target jeung wewengkon sabudeureun.Panas sareng énergi dianggo dina folikel, ngancurkeun daérah dimana ngahasilkeun rambut.Jaringan sakurilingna moal cilaka.

    Urang peryogi sababaraha perlakuan pikeunpanyabutan bulu lasersabab tumuwuhna bulu boga siklus.Bulu batang tina folikel bakal leungit tékstur tangtu sanggeus unggal perlakuan.Samentara éta, laju tumuwuh bulu jadi laun.

    Saméméh jeung Sanggeus

    脱毛1 脱毛2

    ND Yag Laser cecekelan: 3 Juta nembak, Lampu UK

    photobank (2)

    * Umur super panjang 3 juta nembak, sahenteuna 5-10 kali langkung lami tibatan anu sanés!
    * lampu xenon UK + Φ6 rod
    * Ukuran titik badag sarta buleud, kaluaran énergi pisan seragam

     
    Kami nawiskeun 3 tip pikeun nutupan sadaya kabutuhan palanggan.
    Panjang gelombang 532nm: nyingkirkeun bintik, tato alis, tato garis panon gagal, tato, garis biwir, pigmén, telangiectasia dina warna beureum deet, coklat sareng pink sareng sajabana.
    1064nm panjang gelombang: meunang leupas tina freckles sarta titik coklat konéng, tattoo alis, gagal garis panon tattoo, tattoo, Birthmark na Nevus of Ota, pigmentation jeung titik umur, nevus hideung jeung biru, beureum Scarlet, kopi jero tur jsb warna jero.
    Panjang gelombang 1320nm: ngaleutikan panyabutan pori, ngaleupaskeun poblackhead, tightening kulit jeung whitening, rejuvenation kulit, ngaleupaskeun wrinkle.

    Kumaha nd yag laser jalan?

    Dasar téoritis pikeun pengobatan laser pigmentasi kulit sareng kageulisan laser nyaéta téori "photothermolysis selektif" anu diajukeun ku Dr. Anderson RR.sareng Parrish JA.di Amérika Serikat dina 1983. Fotothermolysis selektif nyaéta nyerep selektif énergi laser ku komponén jaringan husus nu tangtu, sarta panas dihasilkeun ku épék termal ngancurkeun komponén jaringan husus ieu.Sistem imun sareng métabolik awak sorangan tiasa nyerep sareng ngaleungitkeun lebu jaringan anu ruksak ieu pikeun ngahontal tujuan ngubaran panyakit pigmén.Langsung ngaluarkeun énérgi laser pikeun éfisién naksir kromofor jaringan nu gering.Bagian tina kromofor (épidermis) fragméntasi sareng dikaluarkeun tina épidermis.Hiji bagian tina kromofor (handapeun épidermis) direcah jadi partikel leutik nu bisa engulfed ku makrofag.Saatos nyerna fagosit, éta tungtungna dikaluarkeun ngaliwatan sirkulasi limfatik, sarta kromofor jaringan diseased laun bakal ngurangan nepi ka leungit, sedengkeun jaringan normal sabudeureun teu ruksak.

    Saméméh jeung Sanggeus

    去纹身2 去纹身1

     

    E-cahaya cecekelan: Super 1 Juta nembak, Lampu UK

    photobank (3)

    * Lampu xenon impor Inggris
    * DUA EXTRA Korea saringan cai impor
    * Umur anu luar biasa tina 1,000,000 nembak, sahenteuna 5 kali langkung lami tibatan anu sanés!

     
    Kami nawiskeun 5 saringan pikeun cecekelan Elight ieu.Janten cecekelan ieu tiasa nutupan sadaya fungsi di handap ieu:
    480nm ~ 1200nm: perlakuan jerawat
    530nm ~ 1200nm: rejuvenation kulit
    590nm ~ 1200nm: whitening kulit, perlakuan pigmén, perlakuan lancah urat
    640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit konéng
    690nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit poék

    Kumaha IPL dianggo?

    Prinsip photopyrolysis selektif: Ngamangpaatkeun ciri yén aya leuwih pigmén dina kulit diseased ti jaringan kulit normal, lampu pulsed kuat meta dina épidermis, nu bisa preferentially diserep ku pigmén jeung hémoglobin oxygenated dina kulit, tanpa ngaruksakkeun jaringan normal.Dina kaayaan ieu, pembuluh darah nu coagulated, klaster pigmén jeung sél pigmén ancur sarta decomposed, ku kituna pikeun ngahontal efek nyampurkeun telangiectasia jeung noda.

    Prinsip Biostimulation: Paké énergi lampu pikeun ngarobah énergi panas pikeun ngahasilkeun hampang malikkeun sub-karusakan dina dermis, kukituna dimimitian mékanisme perbaikan tatu kulit urang, ulang susunan jeung regenerasi serat kolagén jeung serat elastis dina kulit, sarta mulangkeun élastisitas, kukituna Ngahontal pangaruh terapi ngaleungitkeun wrinkles, rejuvenating kulit jeung ngurangan pori.

    Saméméh jeung Sanggeus

    祛痘1 祛痘2

    situs paméran

    3 5 6 1

    Pameran pabrik

    11 15 14 9

    Profil Perusahaan

    Bejing Stelle Laser Technology Co., Ltd nyaéta produsén mesin kageulisan ngarah ti Cina anu ngadeg taun 2010.
    Produts kami nutupan rentang pinuh equipments kageulisan kayaning dioda laser 808nm, q switch nd yag laser, IPL SHR E-lampu jeung mesin kageulisan multifunctional ngagabungkeun luhur handles.
    di Cina, urang pabrik munggaran pikeun ngamimitian ngagabungkeun cecekelan laser dioda jeung cecekelan sejen, urang muka pasar, sabab hese ngagabungkeun cecekelan laser dioda jeung handles sejen, saméméh 2020, ngan pabrik urang bisa ngalakukeun dioda laser 2in1, dioda laser 3in1. , dioda laser 4in1.
    ayeuna pasar Cina sababaraha pausahaan bisa ngalakukeun dioda laser 2in1, kayaning dioda + nd yag, dioda + ipl, tapi maranéhna teu bisa ngalakukeun dioda mesin 3IN1, kayaning diode + nd ya + ipl, maranéhanana ogé teu bisa ngalakukeun dioda 4IN1. LASER, sapertos dioda+nd yag+e-light+rf mesin
    sareng urang tiasa ngalakukeun éta sakitar 11 taun ka pengker, aranjeunna ngan ukur tiasa ngalakukeun éta dina taun 2020, kualitas mesinna henteu stabil, kualitas mesin henteu luhur, masalah saatos jual tinggi, tapi urang parantos ngembangkeun mangtaun-taun, ayeuna mesin urang stabil sareng kualitas luhur, euweuh masalah sanggeus-diobral
    Kami pisan profésional produksi dioda mesin laser.Simkuring gaduh tilu handles laser dioda béda.Simkuring gaduh 300w 500W 600W 800W 1000W 1200W 1400W 1600W.
    Kami ngagaduhan laser dioda portabel 808nm + ipl sareng dioda laser 808nm + Nd yag, dioda Vértikal + ipl + laser 980nm sareng dioda +Nd Yag+ laser 980nm, sarta dioda +Nd Yag+ E-lampu + laser 980nm, sarta dioda + Nd Yag + E-lampu + RF + laser 980nm, ngan pabrik urang bisa ngalakukeun hal eta di Cina.

    13


  • saméméhna:
  • Teras:

  •  

     

    easy interface

    Interface gampang

    software mesin ieu pisan ramah-pamaké.Malah starters bisa make eta pisan gampang.

    Cai mibanda parameter pre-set nu bisa langsung dipaké pikeun pengobatan, sarta kalawan 15 basa pikeun pilihan.

    Samentara éta ogé ngawengku sistem alarming, sistem monitoring, sistem nyimpen catetan perlakuan jeung sistem renting.

     

    alarming system protects machine in every second

    Sistem ngageter

    Sistem alarming ngawengku 5 bagian:

    Tingkat cai, suhu cai, laju aliran cai, pangotor cai, status tombol cecekelan.

    Bisa ngingetkeun klien iraha bade ngarobah saringan cai, iraha bade ngaganti ka cai anyar, jsb.

     

    unique monitoring system makes after sales very easy

    Sistim ngawaskeun

    Sistem pangimeutan ngajantenkeun padamelan saatos penjualan langkung gampang sareng langkung gancang.

    Unggal garis nangtung pikeun bagian husus dina mesin:

    S12V nangtung pikeun tegangan kontrol

    D12V nangtung pikeun dewan kontrol

    DOUT nangtung pikeun sistem cooling

    S24V nangtung pikeun pompa cai

    L12V nangtung pikeun catu daya ayeuna konstan

    Bisi aya masalah, urang tiasa pariksa sistem monitoring pikeun terang bagian mana anu salah, teras langsung ngalereskeunana.

     

     

    our system can save client treatment records

    Perlakuan Rékam Nyimpen System

    Unggal pasien ngagaduhan warna kulit sareng jinis rambut anu béda.Malah pasien anu gaduh kulit sareng jinis rambut anu sami tiasa gaduh kasabaran anu béda ngeunaan nyeri.

    Janten nalika ngalakukeun perawatan ka klien énggal, Dokter biasana kedah nyobian tina énergi anu rendah dina kulit pasien sareng milarian parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu.

    Sistem kami ngamungkinkeun Dokter pikeun ngahemat parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu kana Sistem Nyimpen Rékam Perawatan kami.Janten dina waktos salajengna basa pasien ieu sumping deui, Dokter tiasa langsung milarian parameterna anu diuji sareng ngamimitian perawatan gancang.

     

     

    client can rent machine by shots or by time

     

    Sistim nyéwa

    Éta mangrupikeun fungsi anu saé pikeun distributor anu gaduh usaha nyéwa mesin atanapi angsuran.

    Hal ieu ngamungkinkeun distributor ngadalikeun mesin ti kajauhan!

    Salaku conto, Lily parantos nyéwa mesin ieu salami 1 sasih, anjeun tiasa nyetél sandi 1 sasih kanggo anjeunna.Saatos 1 bulan sandi bakal teu valid sareng mesin bakal dikonci.Upami Lily hoyong terus-terusan ngagunakeun mesin, anjeunna kedah mayar anjeun heula.Upami anjeunna mayar anjeun 10 dinten, anjeun tiasa nawiskeun kecap konci 10 dinten, upami anjeunna mayar anjeun 1 bulan, anjeun tiasa nawiskeun sandi 1 bulan.Hal ieu kacida merenah pikeun anjeun ngadalikeun mesin Anjeun!Salian ti éta, fungsi ieu ogé tiasa dianggo pikeun klien cicilan!

     

    Q: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser teh manufaturer pikeun diode laser, IPL, nd YAG, RF jeung mesin kageulisan multifunctional.pabrik urang lokasina di Beijing, ibukota Cina.

     

    Q: Sabaraha lami pangiriman peryogi?

    A: Saatos mayar urang peryogi 5-7 poé gawé pikeun produksi jeung nguji, teras biasana urang ngilikan ku DHL atanapi UPS pikeun klien, pengiriman barang nyokot ngeunaan 5-7 poé ka anjog di lawang klien.Janten éta peryogi sakitar 10-14 dinten klien tiasa nampi mesin saatos mayar.

     

    Q: Dupi anjeun tiasa nempatkeun LOGO kuring ka mesin?

    A: Leres, kami nawiskeun jasa LOGO gratis pikeun klien.Kami tiasa nempatkeun logo anjeun ka antarmuka mesin gratis supados langkung luhur.

     

    Q: Naha anjeun nawiskeun pelatihan?

    A: Enya pasti.Kalayan mesin kami, kami bakal ngirim anjeun manual pangguna anu lengkep sareng parameter anu disarankeun, ku kituna malah starter tiasa nganggo éta kalayan gampang.Samentara éta kami ogé ngagaduhan daptar pidéo pelatihan dina saluran YouTube kami.Upami klien ngagaduhan patarosan dina ngagunakeun mesin, manajer penjualan kami ogé siap ngalaksanakeun pelatihan telepon pidéo iraha waé pikeun klien.

     

    Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

    A: Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami ku T / T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal jsb.

     

    Q: Naon jaminan produk?

    A: Urang nawiskeun 1 taun jaminan bébas tur hirupna sanggeus layanan jualan.Anu hartosna, dina 1 taun, kami bakal nawiskeun suku cadang gratis anu anjeun peryogikeun, sareng kami bakal mayar biaya pengiriman.

     

    Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

    A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan kasus penerbangan khusus pikeun mesin kami, di jero kalayan busa kandel pikeun ngajagi éta.

    C cangkang

    photobank (1)photobank (2)

     

    E cangkang, layar badag, model anyar

    photobank (10)photobank (11)

     

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK