Mini Picosecond laser Sadaya Warna Tato Lengser Karbon Peeling Mesin

Katerangan pondok:

Portabel Mini Picosecond Laser kakuatan kuat pikeun Sadaya Warna Tato Lengser jeung Karbon Peeling perlakuan


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:500 Potongan / Potongan per Bulan
  • model:APQ1Y
  • Tipe:ND Yag laser / Picosecond laser
  • Tips:532nm, 1064nm, 1320nm
  • fungsi:sagala warna panyabutan tattoo na peeling karbon
  • Frékuénsi:10 Hz
  • Énergi:1000mj Max
  • Rincian produk

    Interface pinter

    FAQ

    Tag produk

    Sorotan

     nd yag laser mini picosecond
    Panyabutan Tato Mini sareng Kuat Ngaleungitkeun Mole 532 1064 1320 Laser Peel Karbon
    1. Ukuran mini, beurat hampang, murah pisan dina pengiriman barang.
    2. waktos hirup leuwih 3.000.000 nembak.
    3. Panjang gelombang tripel 1064nm, 532nm jeung 1320nm.
    5. 2 handles béda pikeun pilihan.
    5. panyabutan tato, panyabutan mol, panyabutan freckle, panyabutan wrinkle, panyabutan pigmén,
    Skintightening, Whitening Kulit, Rejuvenation Kulit.
    Spésifikasi
    Spésifikasi
    ND Yag Laser
    Sasayogian tanaga
    500W
    Lampu
    lampu xenon UK
    Rod
    phi 6 iuh
    Énergi / max
    1-1000mJ
    Panjang gelombang
    532nm, 1064nm, 1320nm
    Ukuran spot
    6 mm
    Frékuénsi
    1-10Hz
    Operasi
    10 "TFT True Color Touch Screen
    Input listrik
    90-130V, 50/60HZ atanapi 200-260V, 50HZ

     

     

    Rincian mesin

    jeung lasermini picosecond

    Téori Gawé

    Ngaleungitkeun tato ku laser Q-switched ngagunakeun prosés anu katelah 'efek photoacoustic'.Nalika énergi laser kaserep ku pigmén tattoo, hawa pisan luhur dihasilkeun - ilaharna rébuan derajat.Sanajan kitu, suhu luhur ieu teu sustainable sahingga 'runtuh.'Ieu ngahasilkeun gelombang akustik pikeun ngabentuk sabudeureun partikel pigmén.Hasil tina gelombang ieu nyaéta pecahna partikel tinta jadi fragmen nu leuwih leutik.Mékanisme pertahanan awak sorangan teras nyabut partikel-partikel anu langkung alit ieu nyésakeun pigmentasi tato anu langkung ageung.Perlakuan satuluyna bakal nimbulkeun éfék 'ngancurkeun' nu sarua dina partikel tinta sésana nepi ka ahirna ngaleungit.

     

    Geulis portabel ND Yag mesin Laser, kalawan 2 handles béda pikeun pilihan.

    621a42d79dd0a64afce5c1cfdca33729_He3619c56a3c4491f8954501c8e10cb79U

    nd yag laser cecekelan kalawan 3 tips

    3 Juta nembak, Lampu UK
    * Umur super panjang 3 juta nembak, sahenteuna 5-10 kali langkung lami tibatan anu sanés!
    * lampu xenon UK + Φ6 rod
    * Ukuran titik badag sarta buleud, kaluaran énergi pisan seragam

    bagian kualitas luhur nd yag laser

    Struktur jero pisan lumrah tur unggal garis jelas.Sadaya suku cadang dipasang dina rak logam.

    * lampu UK, kalawan Φ 6 rod
    * Tangki cai ageung 4L
    * Saringan cai impor Korea
    * switch brand Schneider
    * Jepang ngimpor fans ageung
    * radiator badag
    * Panganyarna brushless DC pompa cai
    * Pulse switch cai pikeun ngawas aliran cai
    * Kapasitor HCG
    630bd8912408da3a4b33e80cb11818ef_Ha078af0be5324bfb813c0c0def3c70c3G
    Kami nawiskeun 3 tip pikeun nutupan sadaya kabutuhan palanggan.

    532nmpanjang gelombang: meunang leupas tina freckles, tato halis, gagal garis panon tattoo, tato, garis biwir, pigmén, telangiectasia dina deet beureum, coklat jeung pink jeung sajabana warna lampu
    1064nmpanjang gelombang: meunang leupas tina freckles jeung titik coklat konéng, tattoo halis, gagal garis panon tattoo, tato, Birthmark na Nevus of Ota, pigmentation jeung titik umur, nevus hideung jeung bulao, beureum Scarlet, kopi jero tur jsb warna jero.
    1320nmpanjang gelombang: ngaleutikan panyabutan pori, panyabutan poblackhead, tightening kulit jeung whitening, rejuvenation kulit, ngaleupaskeun wrinkle.
    photobank (9)
    Sateuacan & Saatos pangaruh

    Kalayan kakuatan 1000mJ, mesin kami gaduh pangaruh anu saé.

    Pangaruh anu jelas pisan tiasa ditingali langsung saatos perlakuan munggaran.
     

    6

    stelle laser


  • saméméhna:
  • Teras:

  •  

     

    easy interface

    Interface gampang

    software mesin ieu pisan ramah-pamaké.Malah starters bisa make eta pisan gampang.

    Cai mibanda parameter pre-set nu bisa langsung dipaké pikeun pengobatan, sarta kalawan 15 basa pikeun pilihan.

    Samentara éta ogé ngawengku sistem alarming, sistem monitoring, sistem nyimpen catetan perlakuan jeung sistem renting.

     

    alarming system protects machine in every second

    Sistem ngageter

    Sistem alarming ngawengku 5 bagian:

    Tingkat cai, suhu cai, laju aliran cai, pangotor cai, status tombol cecekelan.

    Bisa ngingetkeun klien iraha bade ngarobah saringan cai, iraha bade ngaganti ka cai anyar, jsb.

     

    unique monitoring system makes after sales very easy

    Sistim ngawaskeun

    Sistem pangimeutan ngajantenkeun padamelan saatos penjualan langkung gampang sareng langkung gancang.

    Unggal garis nangtung pikeun bagian husus dina mesin:

    S12V nangtung pikeun tegangan kontrol

    D12V nangtung pikeun dewan kontrol

    DOUT nangtung pikeun sistem cooling

    S24V nangtung pikeun pompa cai

    L12V nangtung pikeun catu daya ayeuna konstan

    Bisi aya masalah, urang tiasa pariksa sistem monitoring pikeun terang bagian mana anu salah, teras langsung ngalereskeunana.

     

     

    our system can save client treatment records

    Perlakuan Rékam Nyimpen System

    Unggal pasien ngagaduhan warna kulit sareng jinis rambut anu béda.Malah pasien anu gaduh kulit sareng jinis rambut anu sami tiasa gaduh kasabaran anu béda ngeunaan nyeri.

    Janten nalika ngalakukeun perawatan ka klien énggal, Dokter biasana kedah nyobian tina énergi anu rendah dina kulit pasien sareng milarian parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu.

    Sistem kami ngamungkinkeun Dokter pikeun ngahemat parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu kana Sistem Nyimpen Rékam Perawatan kami.Janten dina waktos salajengna basa pasien ieu sumping deui, Dokter tiasa langsung milarian parameterna anu diuji sareng ngamimitian perawatan gancang.

     

     

    client can rent machine by shots or by time

     

    Sistim nyéwa

    Éta mangrupikeun fungsi anu saé pikeun distributor anu gaduh usaha nyéwa mesin atanapi angsuran.

    Hal ieu ngamungkinkeun distributor ngadalikeun mesin ti kajauhan!

    Salaku conto, Lily parantos nyéwa mesin ieu salami 1 sasih, anjeun tiasa nyetél sandi 1 sasih kanggo anjeunna.Saatos 1 bulan sandi bakal teu valid sareng mesin bakal dikonci.Upami Lily hoyong terus-terusan ngagunakeun mesin, anjeunna kedah mayar anjeun heula.Upami anjeunna mayar anjeun 10 dinten, anjeun tiasa nawiskeun kecap konci 10 dinten, upami anjeunna mayar anjeun 1 bulan, anjeun tiasa nawiskeun sandi 1 bulan.Hal ieu kacida merenah pikeun anjeun ngadalikeun mesin Anjeun!Salian ti éta, fungsi ieu ogé tiasa dianggo pikeun klien cicilan!

     

    Q: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser teh manufaturer pikeun diode laser, IPL, nd YAG, RF jeung mesin kageulisan multifunctional.pabrik urang lokasina di Beijing, ibukota Cina.

     

    Q: Sabaraha lami pangiriman peryogi?

    A: Saatos mayar urang peryogi 5-7 poé gawé pikeun produksi jeung nguji, teras biasana urang ngilikan ku DHL atanapi UPS pikeun klien, pengiriman barang nyokot ngeunaan 5-7 poé ka anjog di lawang klien.Janten éta peryogi sakitar 10-14 dinten klien tiasa nampi mesin saatos mayar.

     

    Q: Dupi anjeun tiasa nempatkeun LOGO kuring ka mesin?

    A: Leres, kami nawiskeun jasa LOGO gratis pikeun klien.Kami tiasa nempatkeun logo anjeun ka antarmuka mesin gratis supados langkung luhur.

     

    Q: Naha anjeun nawiskeun pelatihan?

    A: Enya pasti.Kalayan mesin kami, kami bakal ngirim anjeun manual pangguna anu lengkep sareng parameter anu disarankeun, ku kituna malah starter tiasa nganggo éta kalayan gampang.Samentara éta kami ogé ngagaduhan daptar pidéo pelatihan dina saluran YouTube kami.Upami klien ngagaduhan patarosan dina ngagunakeun mesin, manajer penjualan kami ogé siap ngalaksanakeun pelatihan telepon pidéo iraha waé pikeun klien.

     

    Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

    A: Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami ku T / T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal jsb.

     

    Q: Naon jaminan produk?

    A: Urang nawiskeun 1 taun jaminan bébas tur hirupna sanggeus layanan jualan.Anu hartosna, dina 1 taun, kami bakal nawiskeun suku cadang gratis anu anjeun peryogikeun, sareng kami bakal mayar biaya pengiriman.

     

    Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

    A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan kasus penerbangan khusus pikeun mesin kami, di jero kalayan busa kandel pikeun ngajagi éta.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK