Multi-fungsi diode laser + ipl milih e-lampu + q switch nd yag laser + rf frékuénsi radio kageulisan mesin laser

Katerangan pondok:

Calakan kakuatan tinggi Diode laser + nd yag laser + E-lampu + RF 4 dina 1 mesin laser multi-fungsi.

Éta ngagaduhan 10 fungsi sadayana dina 1 mesin!

Laser panyabutan bulu Perawatan Jerawat poto rejuvenation Kulit whitening Perawatan urat lancah perlakuan Pigméntasi panyabutan tato Karbon peeling panyabutan wrinkle Ngangkat awak

Téknologi canggih pisan!pausahaan séjén ngan bisa ngalakukeun IPL + mesin Handles séjén, tapi urang tiasa ngalakukeun DIODE + mesin Handles lianna.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:500 Potongan / Potongan per Bulan
  • model:DPL4
  • Nomer gagang:4 cecekelan
  • Cecekelan 1:Cerdas Dioda laser cecekelan pikeun panyabutan bulu
  • Cecekelan 2:E-light cecekelan pikeun pengobatan jerawat, poto rejuvenation jsb
  • Cecekelan 3:ND Yag laser cecekelan pikeun panyabutan tattoo na peeling karbon
  • Cecekelan 4:RF cecekelan pikeun beungeut jeung awak ngangkat
  • Garansi:2 taun jaminan, lifespan bébas layanan purna jual
  • Ukuran bungkusan:60 * 63 * 116 cm
  • Rincian produk

    Interface pinter

    FAQ

    Langkung Desain

    Tag produk

    DPL4F

    Paling canggih 4 dina 1 Laser.
    Kalayan 1 mesin, éta nyertakeun 10 fungsi!

    - Laser panyabutan bulu

    - Pangobatan jerawat

    - Rejuvenation poto
    -Pemutihan kulit
    - Pangobatan urat lancah
    - Pangobatan pigmentasi
    - Ngaleungitkeun tato
    - Peeling karbon
    - Ngaleungitkeun kerut
    - Ngangkat awak
    Spésifikasi Dioda Laser IPL/SSR/SHR/E-lampu Nd: Yag Laser RF
    Sasayogian tanaga 2000W 2000W 500W /
    kakuatan laser 800W / 15W /
    Énergi / max 1-166J/cm2 1-50J/cm2 1000mJ 1-100W
    Panjang gelombang 808nm atanapi Triple Wave 480/530/590/640/690-1200nm 532/1064/1320nm /
    Ukuran spot 15 * 30mm + 15 * 10mm +Φ 8 mm 15 * 50mm (12 * 30mm pilihan) 6 mm 20/28/35mm
    Durasi pulsa 10-400ms 1-12ms 10ns-20ns /
    Interval pulsa / / / 0-3000ms
    Frékuénsi 1-10Hz
    Tingkat cooling 1-5 tingkat
    Sistim cooling Hawa + Cai + Angin + TEC + Safir sking cooling kontak
    Operasi 10 "TFT True Color Touch Screen
    Input listrik 90-130V, 50/60HZ atanapi 200-260V, 50HZ

    Rincian mesin

    F内部

    catu daya bebas pikeun tiap sistem.Ieu ogé mastikeun unggal sistem gaduh énergi anu kuat sareng stabil.

    Struktur jero pisan lumrah tur unggal garis jelas.Sadaya suku cadang dipasang dina rak logam.
    * Catu daya 2000W pikeun sistem laser dioda
    * Catu daya 2000W pikeun sistem E-light (IPL SHR E-light).
    * Catu daya 500W pikeun sistem laser ND yag
    * 100W catu daya pikeunRFsistem.
    配件
    suku cadang kami nganggo
    * Lampu Inggris, bar laser AS
    * Tangki cai ageung 8L kalayan monitor tingkat cai
    * 2 saringan cai impor Korea
    * switch brand Schneider
    * 4 Jepang ngimpor kipas ageung + 2 radiator ageung
    * Panganyarna brushless DC pompa cai kalawan lift 15m
    * Pulse switch cai pikeun ngawas aliran cai
    * Dewan stainless steel antara konektor jeung internal
    Nanganan Rincian
    C手具
    intelligent diode laser
    C手具光斑尺寸
    C手具三波段
    diode laser hair removal
    C手具制冷
    Dioda Laser cecekelan: 20 Juta nembak, AS Sumber Laser koheren

    Duanana 808nm sareng Triple Wave sayogi


    Kami nawiskeun 3 tip perawatan pikeun cecekelan laser dioda calakan generasi ka-3 ieu:

    * Tip Awak: kalayan ukuran titik super ageung 15 * 30mm, ningkatkeun efisiensi perawatan sareng ngirangan waktos perawatan.* Tip raray: kalayan ukuran bintik 15 * 15mm, dianggap ukuran paling klasik pikeun pengobatan daérah raray, sapertos panyabutan rambut sareng panyabutan rambut biwir.*Tip Irung: kalayan diaméter 8mm ukuran titik leutik, tip ieu ngajantenkeun panyabutan bulu irung pikeun seueur lalaki sareng awéwé anu ngaganggu rambut irung.
     

    Panganyarna 3rd generasi calakan dioda laser cecekelan kalawan fitur handap:

    * Tip pinter 3D, pangakuan calakan
    * 360 ° super cooling, sabenerna henteu aya rasa nyeri
    * 3 dina 1 ukuran titik, nyertakeun sakabeh wewengkon perlakuan
    * Layar LED badag, operasi gampang
    * Nanganan sensor inbuilt, detecting real time cecekelan tempreture jeung énergi kaluaran.
    Sistem dioda paling canggih sareng unik di pasar!


    photobank (2)
    ND Yag Laser cecekelan: 3 Juta nembak, Lampu UK
    * Umur super panjang 3 juta nembak, sahenteuna 5-10 kali langkung lami tibatan anu sanés!
    * lampu xenon UK + Φ6 rod
    * Ukuran titik badag sarta buleud, kaluaran énergi pisan seragam

     nd yag laser tattoo removal
    Kami nawiskeun 3 tip pikeun nutupan sadaya kabutuhan palanggan.
    532nmpanjang gelombang: meunang leupas tina freckles, tato halis, gagal garis panon tattoo, tato, garis biwir, pigmén, telangiectasia dina deet beureum, coklat jeung pink jeung sajabana warna lampu
    1064nmpanjang gelombang: meunang leupas tina freckles jeung titik coklat konéng, tattoo halis, gagal garis panon tattoo, tato, Birthmark na Nevus of Ota, pigmentation jeung titik umur, nevus hideung jeung bulao, beureum Scarlet, kopi jero tur jsb warna jero.
    1320nmpanjang gelombang: ngaleutikan panyabutan pori, panyabutan poblackhead, tightening kulit jeung whitening, rejuvenation kulit, ngaleupaskeun wrinkle.
    Elight
    E-cahaya cecekelan: Super 1 Juta nembak, Lampu UK
    * Lampu xenon impor Inggris
    * DUA EXTRA Korea saringan cai impor
    * Umur anu luar biasa tina 1,000,000 nembak, sahenteuna 5 kali langkung lami tibatan anu sanés!

     祛痘1
    Kami nawiskeun 5 saringan pikeun cecekelan Elight ieu.Janten cecekelan ieu tiasa nutupan sadaya fungsi di handap ieu:
    480nm ~ 1200nm: perlakuan jerawat
    530nm ~ 1200nm: rejuvenation kulit
    590nm ~ 1200nm: whitening kulit, perlakuan pigmén, perlakuan lancah urat
    640nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit konéng
    690nm ~ 1200nm: panyabutan bulu pikeun kulit poék
    RF detail
    RF cecekelan: nembak taya
    3 Tip Pangobatan pikeun daérah anu béda:
    Leutik (21mm): pikeun pengobatan buleud panon
    Tengah (27mm): pikeun pengobatan raray
    badag (36mm): pikeun pengobatan awak
    rf wrinkle removal 
    RF-ngangkat tightening kulit mangrupakeun perlakuan modern dumasar kana gelombang radio.Ieu aman tur éféktif jeung
    teu merlukeun downtime.Pasén bisa ningali tightening kulit langsung saatos perlakuan.Kalayan perawatan kulit anu leres, hasilna tiasa salami dua dugi ka tilu taun.
    Téori Gawé

    Kumaha dioda laser jalan?

    980nm;Diode+980nm;Diode Laser

    panyabutan bulu laser mangrupakeun prosedur aman tur éféktif.Dioda Laser ngagunakeun pancaran cahaya kentel (laser) pikeun ngubaran rambut anu teu dihoyongkeun.Laser dioda nargétkeun pigmentasi dina folikel rambut.Karusakan ieu ngahambat atanapi ngalambatkeun kamekaran rambut ka hareup.

    Ngagunakeun nyerep cahaya selektif, laser ngabogaan 2 kinerja on target jeung wewengkon sabudeureun.Panas sareng énergi dianggo dina folikel, ngancurkeun daérah dimana ngahasilkeun rambut.Jaringan sakurilingna moal cilaka.

    Urang peryogi sababaraha perlakuan pikeunpanyabutan bulu lasersabab tumuwuhna bulu boga siklus.Bulu batang tina folikel bakal leungit tékstur tangtu sanggeus unggal perlakuan.Samentara éta, laju tumuwuh bulu jadi laun.

     

    TERANG

    ipl skin rejuvenation, acne removal, ipl machine

    Téknologi e-light mangrupikeun kombinasi sampurna énergi cahaya sareng énergi frekuensi radio.Téknologi inti boga tilu titik utama: frékuénsi radio + énergi lampu + cooling permukaan.Nyerep selektif énergi cahaya kulit ngabalukarkeun béda impedansi antara jaringan target jeung kulit normal.Nalika inténsitas énergi lampu rendah, nyerep énergi frekuensi radio jaringan target dikuatkeun, anu ngaleungitkeun kamungkinan pemanasan énergi cahaya anu kaleuleuwihan.Éta nyababkeun efek samping sareng ningkatkeun kanyamanan palanggan.Jero perlakuan parabot IPL tradisional ngan 4mm handapeun kulit, sarta téhnologi E-lampu bisa ngahontal 15mm, nu greatly ngaronjatkeun rentang perlakuan.

    Nd Yag Laser

    nd yag laser , nd yag tattoo removal, tattoo removal , carbon peeling

    Dasar téoritis pikeun pengobatan laser pigmentasi kulit sareng kageulisan laser nyaéta téori "photothermolysis selektif" anu diajukeun ku Dr. Anderson RR.sareng Parrish JA.di Amérika Serikat dina 1983. Fotothermolysis selektif nyaéta nyerep selektif énergi laser ku komponén jaringan husus nu tangtu, sarta panas dihasilkeun ku épék termal ngancurkeun komponén jaringan husus ieu.Sistem imun sareng métabolik awak sorangan tiasa nyerep sareng ngaleungitkeun lebu jaringan anu ruksak ieu pikeun ngahontal tujuan ngubaran panyakit pigmén.Langsung ngaluarkeun énérgi laser pikeun éfisién naksir kromofor jaringan nu gering.Bagian tina kromofor (épidermis) fragméntasi sareng dikaluarkeun tina épidermis.Hiji bagian tina kromofor (handapeun épidermis) direcah jadi partikel leutik nu bisa engulfed ku makrofag.Saatos nyerna fagosit, éta tungtungna dikaluarkeun ngaliwatan sirkulasi limfatik, sarta kromofor jaringan diseased laun bakal ngurangan nepi ka leungit, sedengkeun jaringan normal sabudeureun teu ruksak.

    RF

    RF wrinkle removal, face lifting, lifting

    Ngencangkeun kulit frekuensi radio mangrupikeun téknik éstétika anu ngagunakeun énérgi frekuensi radio (RF) pikeun memanaskeun kulit kalayan tujuan merangsang produksi kolagén kulit, elastin sareng asam hyaluronic supados ngirangan munculna garis-garis halus sareng kulit leupas.Téhnik ieu nyababkeun remodeling jaringan sareng produksi kolagén sareng elastin énggal.Prosésna nyayogikeun alternatif pikeun facelift sareng bedah kosmetik sanés.

    Ku manipulasi cooling kulit salila perlakuan, RF ogé bisa dipaké pikeun pemanasan sarta ngurangan gajih.Ayeuna, kagunaan anu paling umum tina alat dumasar-RF nyaéta pikeun non-invasively ngatur jeung ngubaran tightening kulit kulit lax (kaasup jowls sagging, beuteung, pingping, jeung leungeun), kitu ogé ngurangan wrinkle, perbaikan cellulite, jeung contouring awak. 

    Sababaraha perusahaan ngahasilkeun alat RF, kalebet D-Finitive Thermage ku Solta Medical, Evo ku Beco Medical V-Form ku Viora, Venus Freeze Plus, Venus Legacy ku Venus Concept, VelaShape ku Syneron, Exilis ku BTL, sareng 3DEEP ku Endymed.

    certificate

    stelle laser


  • saméméhna:
  • Teras:

  •  

     

    easy interface

    Interface gampang

    software mesin ieu pisan ramah-pamaké.Malah starters bisa make eta pisan gampang.

    Cai mibanda parameter pre-set nu bisa langsung dipaké pikeun pengobatan, sarta kalawan 15 basa pikeun pilihan.

    Samentara éta ogé ngawengku sistem alarming, sistem monitoring, sistem nyimpen catetan perlakuan jeung sistem renting.

     

    alarming system protects machine in every second

    Sistem ngageter

    Sistem alarming ngawengku 5 bagian:

    Tingkat cai, suhu cai, laju aliran cai, pangotor cai, status tombol cecekelan.

    Bisa ngingetkeun klien iraha bade ngarobah saringan cai, iraha bade ngaganti ka cai anyar, jsb.

     

    unique monitoring system makes after sales very easy

    Sistim ngawaskeun

    Sistem pangimeutan ngajantenkeun padamelan saatos penjualan langkung gampang sareng langkung gancang.

    Unggal garis nangtung pikeun bagian husus dina mesin:

    S12V nangtung pikeun tegangan kontrol

    D12V nangtung pikeun dewan kontrol

    DOUT nangtung pikeun sistem cooling

    S24V nangtung pikeun pompa cai

    L12V nangtung pikeun catu daya ayeuna konstan

    Bisi aya masalah, urang tiasa pariksa sistem monitoring pikeun terang bagian mana anu salah, teras langsung ngalereskeunana.

     

     

    our system can save client treatment records

    Perlakuan Rékam Nyimpen System

    Unggal pasien ngagaduhan warna kulit sareng jinis rambut anu béda.Malah pasien anu gaduh kulit sareng jinis rambut anu sami tiasa gaduh kasabaran anu béda ngeunaan nyeri.

    Janten nalika ngalakukeun perawatan ka klien énggal, Dokter biasana kedah nyobian tina énergi anu rendah dina kulit pasien sareng milarian parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu.

    Sistem kami ngamungkinkeun Dokter pikeun ngahemat parameter anu paling cocog pikeun pasien khusus ieu kana Sistem Nyimpen Rékam Perawatan kami.Janten dina waktos salajengna basa pasien ieu sumping deui, Dokter tiasa langsung milarian parameterna anu diuji sareng ngamimitian perawatan gancang.

     

     

    client can rent machine by shots or by time

     

    Sistim nyéwa

    Éta mangrupikeun fungsi anu saé pikeun distributor anu gaduh usaha nyéwa mesin atanapi angsuran.

    Hal ieu ngamungkinkeun distributor ngadalikeun mesin ti kajauhan!

    Salaku conto, Lily parantos nyéwa mesin ieu salami 1 sasih, anjeun tiasa nyetél sandi 1 sasih kanggo anjeunna.Saatos 1 bulan sandi bakal teu valid sareng mesin bakal dikonci.Upami Lily hoyong terus-terusan ngagunakeun mesin, anjeunna kedah mayar anjeun heula.Upami anjeunna mayar anjeun 10 dinten, anjeun tiasa nawiskeun kecap konci 10 dinten, upami anjeunna mayar anjeun 1 bulan, anjeun tiasa nawiskeun sandi 1 bulan.Hal ieu kacida merenah pikeun anjeun ngadalikeun mesin Anjeun!Salian ti éta, fungsi ieu ogé tiasa dianggo pikeun klien cicilan!

     

    Q: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser teh manufaturer pikeun diode laser, IPL, nd YAG, RF jeung mesin kageulisan multifunctional.pabrik urang lokasina di Beijing, ibukota Cina.

     

    Q: Sabaraha lami pangiriman peryogi?

    A: Saatos mayar urang peryogi 5-7 poé gawé pikeun produksi jeung nguji, teras biasana urang ngilikan ku DHL atanapi UPS pikeun klien, pengiriman barang nyokot ngeunaan 5-7 poé ka anjog di lawang klien.Janten éta peryogi sakitar 10-14 dinten klien tiasa nampi mesin saatos mayar.

     

    Q: Dupi anjeun tiasa nempatkeun LOGO kuring ka mesin?

    A: Leres, kami nawiskeun jasa LOGO gratis pikeun klien.Kami tiasa nempatkeun logo anjeun ka antarmuka mesin gratis supados langkung luhur.

     

    Q: Naha anjeun nawiskeun pelatihan?

    A: Enya pasti.Kalayan mesin kami, kami bakal ngirim anjeun manual pangguna anu lengkep sareng parameter anu disarankeun, ku kituna malah starter tiasa nganggo éta kalayan gampang.Samentara éta kami ogé ngagaduhan daptar pidéo pelatihan dina saluran YouTube kami.Upami klien ngagaduhan patarosan dina ngagunakeun mesin, manajer penjualan kami ogé siap ngalaksanakeun pelatihan telepon pidéo iraha waé pikeun klien.

     

    Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

    A: Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami ku T / T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal jsb.

     

    Q: Naon jaminan produk?

    A: Urang nawiskeun 1 taun jaminan bébas tur hirupna sanggeus layanan jualan.Anu hartosna, dina 1 taun, kami bakal nawiskeun suku cadang gratis anu anjeun peryogikeun, sareng kami bakal mayar biaya pengiriman.

     

    Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

    A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan kasus penerbangan khusus pikeun mesin kami, di jero kalayan busa kandel pikeun ngajagi éta.

    Modél A

    DPL4A渲染图3DPL4A渲染图2DPL4A渲染图1

     

    Modél C

    C渲染图 (5)C渲染图 (4)C渲染图 (2)

    Modél E

    E渲染图4E渲染图3E渲染图1

    Modél F

    F渲染图3F渲染图2F渲染图1

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK