ND Yag Laser Mesin

  • Mini Picosecond Laser All Color Tattoo Removal Carbon Peeling Machine

    Mini Picosecond laser Sadaya Warna Tato Lengser Karbon Peeling Mesin

    Portabel Mini Picosecond Laser kakuatan kuat pikeun Sadaya Warna Tato Lengser jeung Karbon Peeling perlakuan

  • New arrival! Professional laser picosecond/ laser pico mini laser tattoo removal machines for Clinic Use

    kadatangan anyar!Profésional laser picosecond / laser pico mini laser mesin panyabutan tattoo pikeun pamakéan klinik

    Laser picosecond mangrupikeun alat laser anu ngagunakeun durasi pulsa anu pondok pisan pikeun nargétkeun pigmentasi endogen sareng partikel tinta eksogen (tato).Médium variasina luyu jeung panjang gelombang nu dipaké, naha neodymium-doped yttrium aluminium garnet (Nd:YAG) kristal (532 nm atawa 1064 nm), atawa kristal Alexandrite (755 nm). Indikasi utama pikeun pamakéan picosecond a. laser nyaéta ngaleupaskeun tato.Gumantung kana panjang gelombang maranéhanana, picosecond lasers utamana mangpaat pikeun clearing pigmén bulao jeung héjo, nu hese ngaleungitkeun maké lasers sejen, sarta tato anu refractory kana perlakuan jeung tradisional Q-switched lasers.The pamakéan laser picosecond ogé geus dilaporkeun. pikeun pengobatan melasma, naevus of Ota, naevus of Ito, pigmentation minocycline-ngainduksi, sarta lentigines surya.Sababaraha laser picosecond boga potongan leungeun fractionated nu mempermudah remodeling jaringan sarta dipaké pikeun ngubaran scarring jerawat, photoageing, sarta rhytides (wrinkles)

  • Portable nd yag laser picosend laser 532nm 1064nm 1320nm laser for all pigment removal and tattoo removal

    Portabel nd yag laser picosend laser 532nm 1064nm 1320nm laser pikeun sadaya panyabutan pigmén sareng panyabutan tato

    Q-switched Nd: YAG Duality ngahasilkeun énergi dina panjang gelombang anu paling dipercaya pikeun ngaleungitkeun tato: 1064 nm sareng 532 nm.Bisa miceun kabeh kelir tato
    1320nm, peeling karbon, whitening, ngaleutikan pori, kulit bersih.Nd:YAG laser tattoo panyabutan saukur hartina layanan panyabutan tattoo réngsé kalawan Nd:YAG téhnologi laser.The Nd:YAG atanapi neodymium-doped yttrium aluminium garnet laser ngahasilkeun panjang gelombang cahaya (1064 nm) nu bisa alami dua kali (532 nm).Kombinasi panjang gelombang ieu diserep ku 95% warna tinta.

  • Nd Yag Nd Yag Laser Machine Q Switch Nd Yag Laser Portable Machine For Tattoo Removal And Pigment Leisions

    Mesin Laser Nd Yag Nd Yag Q Switch Nd Yag Laser Mesin Portabel Pikeun Ngahapus Tato Sareng Lesi Pigmén

    Laser Nd:YAG tiasa ngubaran 90 - 95% tina tato, sabab beureum sareng hideung mangrupikeun warna tinta tato anu paling populér.Duanana Nd: panjang gelombang YAG nyaéta 532nm, 1064nm, 1320nm.A laser picosecond nyaéta alat laser anu ngagunakeun durasi pulsa pisan pondok nepi ka tujuan pigmentation endogenous jeung partikel tinta exogenous (tato).Médium variasina luyu jeung panjang gelombang nu dipaké, naha kristal yttrium aluminium garnet (Nd:YAG) neodymium-doped (532 nm atawa 1064 nm), atawa kristal Alexandrite (755 nm).

  • APQ1 ndyag laser 2 different handles for options tattoo removal 1064nm, 532nm and 1320nm ndyag pico

    APQ1 ndyag laser 2 handles béda pikeun pilihan panyabutan tato 1064nm, 532nm jeung 1320nm ndyag pico

    Ngaleungitkeun tato ku laser Q-switched ngagunakeun prosés anu katelah 'efek photoacoustic'.Nalika énergi laser kaserep ku pigmén tattoo, hawa pisan luhur dihasilkeun - ilaharna rébuan derajat.Sanajan kitu, suhu luhur ieu teu sustainable sahingga 'runtuh.'Ieu ngahasilkeun gelombang akustik pikeun ngabentuk sabudeureun partikel pigmén.