Warta

  • Wendy20220805 STELLE LASER Anyar

    Wendy20220805 STELLE LASER Anyar

    Alat IPL cocog pikeun: Urat Beureum, Rejuvenasi Kulit, Panyabutan Rambut, Panyabutan Pigmén, Urat Urat, Jerawat sareng Rosacea!Ngaleungitkeun urat beureum Urang tiasa nyayogikeun solusi jangka panjang pikeun masalah raray sapertos kemerahan beureum (Rosacea), urat benang sareng bintik beureum dina sababaraha perawatan anu gancang sareng gampang.KULIT R...
    Maca deui
  • nyaeta laser panyabutan tattoo éféktif

    Jalur 50 taun heavy metal diteruskeun nalika Yudas Priest nembé ngumumkeun séri tur AS dina usum gugur 2022 sareng Queensryche.Sanggeus diluncurkeun awal taun ieu di Amérika Kalér, Priest ayeuna ngajalankeun sabudeureun Éropa salaku bagian tina hajatan ulang 50th na.Anu anyar diumumkeun ...
    Maca deui
  • Beijing STELLE laser Tilu Generasi dioda laser cecekelan Béda

    Beijing STELLE laser Tilu Generasi dioda laser cecekelan Béda

    AH cecekelan spésifikasi: AH cecekelan: 25 * 25mm, kalawan desain unik tip cooling tambahan;CIA™ Technology- Cooling in Advance It uses 25mm * 25mm TEC cooling tips to cooling the skin before, during and after treatments.Éta tiasa ngajagi wabah tina nyeri, ngirangan nyeri nalika panyabutan rambut, sareng ningkatkeun ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih parabot kageulisan ti Cina

    Kumaha carana milih parabot kageulisan ti Cina

    Dina seleksi parabot kageulisan, penampilan mangrupa tinimbangan primér, utamana sababaraha instrumen alus, boga penampilan leuwih refined.Upami alat-alat merek henteu katingali saé, teras kumaha éta tiasa narik para nasabah?Instrumén anu saé dasarna lemes sareng hipu dina permukaan ...
    Maca deui
  • Naon panyabutan bulu laser dioda?

    Naon panyabutan bulu laser dioda?

    Laser anu dianggo ngalungkeun cahaya ka daérah target dina 800nm ​​anu langkung panjang dina hal panjang gelombang dibandingkeun sareng laser alexandrite atanapi ruby.Sanajan panjang gelombang nu leuwih panjang teu kaserep bener ku melanin (pigmén nu méré warna kulit na), eta teu nembus leuwih jero kana épitél ...
    Maca deui
  • Beijing STELLE laser Téhnologi Promosi Juli

    Beijing STELLE laser Téhnologi Promosi Juli

    Website: www.stellelaser.com www.tecdiode.com Rencana 1: lamun meuli mesin 5pcs babarengan, anjeun bakal meunang 500USD DISKON!Plan2: upami anjeun mésér mesin 10cs babarengan, anjeun bakal nampi mesin 1pcs gratis atanapi nampi DISKON 1000USD (upami mesin 10pcs sadayana nd yag mesin laser, kami tiasa ngirim anjeun nd gratis ...
    Maca deui
  • Naha perlakuan laser pikeun pori ageung tiasa dianggo?

    Naha perlakuan laser pikeun pori ageung tiasa dianggo?

    Pori kasar ngan bisa ningkat ku laser, nu bisa nyieun awéwé boga kulit bodas tur mulus.Dina waktu nu sarua, perlu nengetan kudéta tina cleansing kulit bener, ngalakukeun pakasaban alus dina panangtayungan jero kulit, sarta ngaronjatkeun masalah karusuhan release internal, nu bisa ngabalukarkeun ...
    Maca deui
  • Beijing STELLE LASER 4 dina 1 Multifungsi Dioda Laser + IPL + ND YAG + Alat Kaéndahan RF

    Beijing STELLE LASER 4 dina 1 Multifungsi Dioda Laser + IPL + ND YAG + Alat Kaéndahan RF

    4 Kalawan 1 mesin, éta nyertakeun sakabéh fungsi handap: -Laser panyabutan bulu -Perlakuan Jerawat -Photo rejuvenation -Pemutihan kulit -IPL panyabutan bulu -Pigmentation perlakuan -Tattoo panyabutan -Mole panyabutan -Carbon peeling -Panyabutan kedutan -Awak ngangkat 1.Dioda Laser Gagang nganggo 3 gagang pikeun anjeun ...
    Maca deui
  • Naon metode panyabutan bulu permanén hiji-waktos?

    Naon metode panyabutan bulu permanén hiji-waktos?

    panyabutan bulu geus jadi prioritas luhur pikeun Ladies jeung babaturan anu cinta kageulisan dina usum panas.Loba babaturan make creams depilatory na razors, tapi sanggeus kabeh, aranjeunna moal cageur gejala, sarta bulu bakal tumuwuh deui dina waktu anu singget, nu ngajadikeun eta troubled.Janten seueur awéwé sareng réréncangan ...
    Maca deui
  • Beijing STELLE Laser Beauty Alat Desain Sytems husus

    Beijing STELLE Laser Beauty Alat Desain Sytems husus

    D12V Alarm System S12V nangtung pikeun tegangan kontrol D12V nangtung pikeun dewan kontrol DOUT nangtung pikeun sistem cooling S24V nangtung pikeun pompa cai jeung switching catu daya L12V nangtung pikeun catu daya ayeuna konstan Sadaya bagian dina kontrol.Unggal garis ngagambarkeun bagian husus tina mesin.Lamun...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih alat laser dioda 808nm profésional?

    Kumaha carana milih alat laser dioda 808nm profésional?

    Harga panyabutan bulu Harga panyabutan bulu kapangaruhan ku instrumen Alatan bédana dina alat-alat téknis sareng tingkat dokter anu dianggo di rumah sakit, seueur rumah sakit biasa profésional nganggo alat-alat perawatan canggih internasional sareng operasi perawatan, anu henteu ngan ukur tiasa ngahontal ...
    Maca deui
  • Naha panyabutan bulu laser permanén?

    Naha panyabutan bulu laser permanén?

    Ayeuna beuki loba Ladies jeung babaturan anu nengetan laser hair removal.Panyabutan bulu laser nyaéta kudéta panyabutan bulu non-invasif sareng gancang.Dina raraga minuhan usum panas datang, laser panyabutan bulu téh hususna diperlukeun, tapi bisa laser panyabutan bulu bisa permanén?Naha laser panyabutan bulu tiasa per ...
    Maca deui